Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 
Be Your Own Boss

Over ons

Koffiebazen Hebben Een Missie

 

Kwaliteit over Kwantiteit. Kleine koffiebranders hebben hen eigen specialisme, en willen deze graag delen met Koffiebazen over het hele land. Een echte Koffiebaas staat open voor het onbekende. Nieuwe smaken ontdekken, en de wil om elke koffie de allerbeste te maken. Daar zijn wij voor, om de thuisbarista kennis te laten maken met de verschillende specialismes van de (lokale) koffiebranders

Maak Kennis Met De Oprichters

Daan de Vries

Daan’s passie voor koffie gaat jaren terug. Vanaf dat hij 8 jaar oud was drinkt hij al koffie, waarnaar hij langzamerhand meer ging experimenteren met wat voor hem koffie goed maakte. Het kantelpunt van lekkere drank naar passie kwam toen hij zag wat voor kennis en theorie er in een goede koffie gaat. Snel was hij barista, en begon hij zijn kennis in de praktijk te brengen.

Neem de tijd voor koffie, het creëert meer dan een cafeïne kick. Het creëert rust. Een moment om even te genieten, om je heen te kijken en gezelligheid op te zoeken.

Justin Molenaar

In 2017 startte mijn persoonlijke zoektocht naar een kwalitatief goed bakje koffie. Het intrigeerde mij erachter te komen welke factoren dit mogelijk maakten. Wat doet die man of vrouw achter de counter precies om een mooie bak koffie te presenteren. Ik wist ondertussen onderscheid te maken tussen kwaliteit en mindere kwaliteit . Maar waarom vond ik dat en waarom viel de ene meer tegen dan de andere? Een wereld ging voor mij open en al snel wist ik welke factoren het belangrijkst voor mij waren bij het uitkiezen van een koffie.

Ik wil je hierbij uitnodigen om de wereld van koffie te ontdekken door middel van ons platform. Lees onze blogs en laat je inspireren en onderwijzen om bij jouw thuis de kwaliteit van koffie te verbeteren.